Nye boligtomter på populære Myklebust

Alle seks rekkehus på BKS 17 fra Nordbohus ble solgt samme dag som fristen gikk ut. Det ble Hellvik Hus som gikk av med seieren i prosjektkonkurransen på delfelt BKS 16 med 7 rekkehus. Disse syv flotte rekkehusene kommer for salg i januar 2019.  Prosjektkonkurranse for delfelt BKS 15  pågår, og det er Øster Hus, Stolt Bolig og Bjerga Bygg som konkurrerer om å levere beste og rimeligste bidrag.

Myklebust ligger på Jåsund-halvøya, mellom Hafrsfjord bru og Tananger Ring. Her har mange allerede flyttet inn i nye, moderne boliger. Når alle byggetrinn er ferdig, vil området bestå av 753 nye boliger. Reguleringen er gjort med tanke på å sikre flest mulig sjøutsikt og samtidig dempe vinden inne i bebyggelsen. Enten du bor i enebolig, rekkehus eller leilighet vil du oppleve at boligene er tilpasset hverandre i et helhetlig og harmonisk miljø.

En flott tursti slynger seg mellom bebyggelsen og havet. Her ligger til rette for familieturer og løpeturer – eller ganske enkelt en rusletur og ta inn nærheten til sjø og kystlandskap. Sjøbadet som ble åpnet sommeren 2015 er en perle av et tilbud både for badeglade og landkrabber. Ny bussvei gir et godt kollektivtilbud til beboerne.

Les mer om dette spennende boligområdet på nettsiden myklebust753.no.

Aktuelle delfelt på Myklebust